اتوماسیون صنعتی استفاده از سیستمهای کنترلی مانند رایانهها، رباتها و حتی فناوری اطلاعات برای اداره فرآیندهای مختلف و ماشین آلات به منظور جایگزین کردن انسان است. این درحالی است که اتوماسیون صنعتی فراتر از مکانیزاسیون در حوزه صنعتی سازی، در بسیاری از صنایع کاربرد دارد.
در ابتدا هدف از اتوماسیون افزایش بهره وری بود (از آنجا که سیستمهای خودکار می توانند ۲۴ ساعت در روز کار کنند) و کاهش هزینههای مرتبط با نیروی انسانی (یعنی دستمزدها و مزایا).در هرحال، امروز، تمرکز اتوماسیون به افزایش کیفیت و انعطاف پذیری در یک فرایند تولید تغییر یافته است. به عنوان مثال در مونتاژ قطعات در خط تولید که قبلاً به صورت دستی و با میزان خطا ۱-۱.۵٪ انجام می شد، در حال حاضراین کار با استفاده از ماشین آلات خودکار با خطای ۰.۰۰۰۰۱٪ انجام می شود.
اتوماسیون صنعتی اگرچه با هزینه اولیه بالا همراه است، اما باعث صرفه جویی در دستمزد ماهانه کارگران میشود که به نوبه خود صرفه جویی قابل توجهی در هزینه های شرکت را به همراه دارد و از طرفی هزینههایی مانند مراقبت درمانی، مرخصیهای با حقوق و تعطیلات مرتبط با یک اپراتور انسانی را از بین می برد. بعلاوه، اتوماسیون صنعتی به دیگرمزایای کارمندان مانند پاداش، پوشش بازنشستگی و حق مسکن نیاز ندارد. هزینههای نگهداری مربوط به تجهیزات و المانهای مورد استفاده در اتوماسیون صنعتی خیلی کم است زیرا غالباً خراب نمی شود.
اگرچه بسیاری از شرکت ها از صدها کارگر تولید را برای حداکثر سه شیفت کار می کنند تا حداکثر تعداد ساعت کارخانه را اداره کنند ، اما هنوز هم این کارخانه برای نگهداری و تعطیلات بسته است. اتوماسیون صنعتی با اجازه شرکت به کارخانه تولید به مدت ۲۴ ساعت در روز ۷ روز در هفته و ۳۶۵ روز در سال می تواند هدف شرکت را برآورده سازد. این امر منجر به پیشرفت چشمگیر بهره وری شرکت می شود.
اتوماسیون خطای مرتبط با یک انسان را کاهش می دهد. علاوه بر این ، بر خلاف انسان ، روبات ها هیچ خستگی را درگیر نمی کنند ، و این منجر به محصولاتی با کیفیت یکنواخت تولید شده در زمان های مختلف می شود.
اضافه کردن یک کار جدید در خط مونتاژ نیاز به آموزش با یک اپراتور انسانی دارد ، با این حال ، روبات ها را می توان برای انجام هر کار برنامه ریزی کرد. این باعث می شود فرایند تولید انعطاف پذیرتر شود.
اضافه کردن خودکار مجموعه داده ها ، به شما امکان می دهد اطلاعات کلیدی تولید ، بهبود دقت داده ها را کاهش داده و هزینه های جمع آوری داده های خود را کاهش دهید. این امر واقعیتهایی را برای شما فراهم می کند که هنگام کاهش ضایعات و بهبود فرآیندهای خود ، تصمیمات درست بگیرید.
اتوماسیون صنعتی با بکارگیری روبات ها برای مقابله با شرایط خطرناک می تواند خط تولید را برای کارمندان ایمن کند.
سرمایه گذاری اولیه در رابطه با ساخت سوئیچ از یک خط تولید انسانی به یک خط تولید خودکار بسیار زیاد است. همچنین ، هزینه های قابل توجهی در آموزش کارمندان برای رسیدگی به این تجهیزات پیشرفته جدید درگیر است.
شرکت صنعت کارای هوشمند پردیس (اسکارا تک) با حضور جمعی از مهندسین رباتیک و مکانیک خبره کشور شروع به فعالیت نموده و قادر به طراحی و ساخت انواع ربات های صنعتی، مکانیزم ها و ماشین مخصوص، خدمات ابزار دقیق و خدمات PLC و مشاوره در زمینه اتوماسیون خطوط تولید می باشد.
تمامی حقوق برای اسکاراتک محفوظ است