اسکاراتک|طراحی و ساخت ربات|ماشین مخصوص|اتوماسیون صنعتی
اسکاراتک|طراحی و ساخت ربات|ماشین مخصوص|اتوماسیون صنعتی
اسکاراتک|طراحی و ساخت ربات|ماشین مخصوص|اتوماسیون صنعتی
تهران-پارک فناوری پردیس

۳ روند تأثیرگذار بر بازار جهانی ماشین آلات مخصوص در سال ۲۰۲۱:

۳ روند تأثیرگذار بر بازار جهانی ماشین آلات مخصوص در سال ۲۰۲۱:

طبق تحقیقات سه روند تاثیر گذار که بازار جهانی ماشین های خاص را هدایت می کنند عبارتند از:

صنعت تولید شاهد ظهور یک فناوری انقلابی است که به چاپ سه بعدی معروف است. چاپ سه بعدی ، که به عنوان ساخت افزودنی نیز شناخته می شود ، فرآیند ایجاد اشیا سه بعدی با استفاده از یک فایل دیجیتالی است. این فرآیند معمولاً شامل ساخت محصول در لایه های نازک و یک به یک است. چاپ سه بعدی امکان تولید هندسه های پیچیده ای را فراهم می کند که با تکنیک های سنتی تولید آنها دشوار یا غیرممکن است.

چاپ سه بعدی ، برخلاف فن آوری های چاپ سنتی ، استفاده از مواد را بهینه می کند و بنابراین هدر رفتن مواد را به حداقل می رساند. بنابراین این روش جایگزینی مناسب برای  روشهای سنتی تولید  است زیرا، چاپ سه بعدی منجر به کاهش قابل توجهی در هزینه های سرمایه ای ، هزینه مواد اولیه و هزینه های پس انداز ضایعات می شود.

افزایش تقاضا برای محصولات با کیفیت بالا ، شرکت ها را مجبور کرده است که اتوماسیون را در فرآیند تولید خود بگنجانند. پیش بینی می شود اتوماسیون جهانی با رشد ۶ درصدی روبرو باشد.

صنایع در کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته ، به ویژه صنایع کوچک و متوسط ، بیشترین استفاده کنندگان از ماشین آلات NC و CNC هستند. استفاده از CAD و CAM برای طراحی اجزای دستگاه NC و CNC منجر به ایجاد دستگاهی بسیار دقیق می شود که می تواند به طور موثر و کارآمد کار کند. استفاده از ماشین آلات NC و CNC نه تنها کیفیت محصول نهایی را افزایش می دهد بلکه باعث کاهش زمان و تلاش انسانی می شود.

اجرای اتوماسیون نه تنها حاشیه سود را افزایش می دهد بلکه تأثیر مثبتی در تنظیم منابع و کنترل تلفات دارد. اتوماسیون در فرآیند تولید یا ساخت شرکت ، قدرت رقابت آن را افزایش می دهد و هزینه های عملیاتی را کاهش می دهد. “

جایگزینی دستگاه های هیدرولیکی با سیستم های کاملاً الکتریکی

فناوری قدرت سیال هیدرولیک برای کاربردهای فشار بالا ترجیح داده می شود. به عنوان مثال ، بسیاری از گیوتین ها از طریق هیدرولیک کار می کنند. با این حال ،  این فناوری دارای معایب متعددی است ، از جمله سطح دقت  پایین، رابط و امکان نشت مواد.

با ظهور سیستم های محرک الکترومکانیکی ، سیلندرهای هیدرولیکی به طور فزاینده ای توسط درایوهای الکتریکی در ترمزهای فشار جایگزین می شوند. بهره وری ترمز پرس محرک برقی دو برابر ترمز فشار هیدرولیک معمولی است. با این حال ، توسعه سیستم های الکترو هیدرولیکی  باعث افزایش عملکرد سیستم های هیدرولیک معمولی شده است ، بنابراین زمینه فروش سیلندرهای الکترو هیدرولیک جدید را نیز در بازار بهبود می بخشد. مزیتهای سیستم های الکتریکی نسبت به سیستم های هیدرولیک در ترمزهای فشار باعث افزایش تقاضا برای سیستم های الکتریکی خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

[contact-form-7 404 "یافت نشد"]